Lootus. Kahekümne neljas kohtumine.

Teisipäev, 23. juuli jääb keeleklubi Lootus liikmetele, juhendajatele ning Tallinna esindusele meelde kui pooleaastase huvitava töö viimane kokkusaamine. Klubi tegevuse kokkuvõtteks täitsime tagasisidelehti, otsisime vastuseid lõbusa viktoriini küsimustele, jagasime tunnistusi ja maitsesime torti. Iga klubi liige sai anda oma emotsionaalse hinnangu meie tegevustele, meelde tulid õppekäigud ja teemavestlused. Eriti põnevad olid selle kokkusaamise kaks viimast tundi. Siin võib kasutada tuntud TV-reklaami sõnumit – ja juttu jätkus kauemaks…

Kena ja natukene kurb oli kuulda hilisel tunnil Jelena ja Olga sõnu: kas tõesti ei peagi järgmisel teisipäeval klubi kohtumisele tulema?

Klubi Lootus juhendajad Kai ja Samuel tänavad kõiki teisipäevaõhtusi vestluskaaslasi. Loodame, et ühegi klubiliikme teekond eesti keele ja kultuuri tundmaõppimisel sellega ei lõpe. Edu ja huvitavaid avastusi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s