Õnnelaupäev. Kahekümne esimene kohtumine.

Kahekümne esimesel kohtumisel jätkasime mõnusalt suvise temaatikaga- Ida- Virumaa ja turism. Kuhu meie kodumaakonnas minna ja miks? Mida teame kodukandi vaatamisväärsustest ja ajaloost? Selgus, et teadmisi jätkub. Arutasime koos läbi kodukandi muuseumid ja turismiatraktsioonid. Kõnelesime koduloost, kuulsatest ja kummalistest isikutest, kelle elutee Ida- Virumaaga on ristunud, huvitavatest paikadest… Kuulasime ka Virumaa ainetel loodud laule. Seejärel tõmbasime endile teemakaardid ning igaüks sai kaaslastele tutvustada üht Ida-Virumaa mõisa.

Lõpuks moodustasime kolmeliikmelised turismibürood, kelle eesmärgiks oli koostada kahepäevane marsruut mööda Ida- Virumaad. Selgus, et võimalike külastusobjektide valik on suur ning raske on nuputada, kuidas just parimad kahe päeva sisse ära mahutada. Millist turisti võiks rohkem huvitada mõisad, millist loodusmatkad, spaad, seiklusrajad, muuseumid…. Tore, et meie maakonnas jätkub neile kõigile tegemisi päris pikaks ajaks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s