Õnnelaupäev. Kahekümnes kohtumine.

Et suvi ja puhkuseperiood aina kestab, oli ka seekordse kohtumise teemaks hobid ja meelelahutus.

Igaüks sai kordamööda võimaluse tutvustada enda hobisid ja lihtsalt meeldivaid tegevusi. Huvitavaid tegevusi jätkus seinast seina. kes armastab reisida kaugetes ja eksootilistes maades, kes aga pikutada koduaia võrkkiiges või aknal unistada, öösiti langevaid tähti otsida… virmalisedki olid end paljudele kätte näidanud. Aktiivsemad ettevõtmised viisid meid sportima- ujuma, jalgrattaga sõitma, uisutama, kepikõnnile.

Pärast kohvipausi läks lahti aga suur seltskonnamängude pärastlõuna. Kotitäie kaasavõetud lauamängude hulgast jõudsime mõndagi pikemalt või lühemalt uurida. Kindlasti tunneme nüüd paremini Eestimaa seeni ning oskame nuputada erinevate elukutsete kohta käivaid küsimusi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s