Õnnelaupäev. Kaheksateistkümnes kohtumine.

Puhkuseperioodi algusele kohaselt olime kohtumise teemaks planeerinud turismi ja reisimise. Alustasime seekord natuke tagurpidises võtmes ja vaatasime, kuidas tunneb ennast Eestis ja lähiriikides reisides perekond, kes saabub elu esimesele välisreisile konservatiivsest Iraanist. Kuigi nii mõnigi vaatenurk võis meie jaoks üllatav tunduda, oli nõukaaegset elu mäletavatel inimestel ka hoopis omapäraseid äratundmishetki. Kasvõi mälestus sellest, mismoodi välismaale sõitnud sugulastele defitsiitse tarbekauba nimekirjad kaasa anti.

Et aga homme seisab klubirahval ees ekskursioon Tartusse, valisimegi virtuaalse reisi sihtkohaks sel korral just Tartu. Ühiselt koostasime reisimarsruudi, kus tutvusime kesklinna ja Tartu Ülikooli peahoonega, rändasime Toomemäel, uurisime Toomkiriku varemeid, Riigikohtu hoonet ja ajaloolist observatooriumi. Meenutasime koos kaasvilistlastega pikki tuupimistunde ülikooli raamatukogus ja põikasime korraks ka Maaülikooli uude keskusesse äärelinnas.

Lõpuks jäi veel pisut aega lauamängudeks, kus võistlusliku sisuga reisid kulgesid mööda kõiki mandreid ja saarestikke.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s