Lootus. Üheksateistkümnes kohtumine.

Üheksateistkümnes kohtumine oli pühendatud loodusele. Kõige tihedam side on inimestel tavaliselt koduloomadega ning ega meiegi klubiliikmed siin erandiks ole. Arutasime ühiselt läbi seiklused tänavalt leitud, kuid truude ja armsate kassidega, kuldkalade, hamstrite, papagoide ja varestega. Saime teada, mis vahe on emarongal ja rongaemal, kes on tibud, kutsikad või küülikud.

Edasi läks töö tõsisemaks ning loodusajakirjade ning raamatute abiga valis igaüks mõne taime-looma teistelegi lähemaks tutvustamiseks. Nüüd teame, kui palju liike herilasi Eestis kohata võime, kui paljudest lülidest koosneb keskmine vihmauss, kuidas tarvitada kõikide jaoks nii tavalist ja tüütut naati või mitu poega saab olla metsades vaikselt luusival ilvesel.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s