Keelesõbrad.Seitsmeteistkümnes kohtumine.

Sel korral oli teemaks reisimine ja turism Eestis. Arutlesime, kuhu kavatseme suvel reisida ning kus oleme juba sellel suvel käia jõudnud. Sinimägede retk värskelt seljataga, oli igaühel jagada muljeid sellestki- kellele jäi enim meelde kaunis loodus ning matkarajad, kellele muuseumiväljapanek, kellele aga avaldas hoopis muljet Sinimägede suurepärane keskkond lastekasvatamiseks- koolimaja, spordisaal ning mänguväljakud.

Peagi jõudsime oma temaatikaga kaugemale ning vaatlesme, kuidas näeb reisisihina välja Saaremaa. Keskaegne piiskopilinnus, Angla tuulikud ning Eestimaa kõige arhailisemad kirikud, kadakanõmmed ja kiviaiad… Kohtumise lõpetasime aga hoopis Tallinna ajalooliste vaatamisväärsuste teemal. Et Tallinnaga on seotud ka naaberriik Taani riigilipu saamise lugu, sai ka see legend läbi arutatud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s