Õnnelaupäev. Neljateistkümnes kohtumine.

Et käsitöötemaatika klubiliikmetele hingelähedane oli, jätkasime seda ka oma vaba teema kohtumisel.

Seekordki oli klubirahvas kaasa võtnud vapustavaid omatehtud käsitöid ning temaatika ulatus imearmsatest kudumitest pärlpunutisteni. Uurisime- seda küll videote abiga- kuidas käib kangastelgedel kudumine ning kuidas valmivad kaltsuvaibad. Ka rahvariidevöö tegemise saladusi sai koos uuritud.

Seejärel jagasime laiali pataka käsitööajakirju. Nüüd ootas ees keerukam ülesanne- leidsime enda jaoks sobiliku teema ja jutustasime klubirahvale, kuidas valmivad lapitekid, erksavärvilised kardinad, lepatriinukampsunid ja muud toredad käsitööd. Igatahes said klubiliikmed-nobenäpud hulganisti uusi ideid ja loodan, et mõnigi neist lähemas või kaugemas tulevikus teoks saab.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s