Õnnelaupäev. Kolmeteistkümnes kohtumine.

Kolmeteistkümnenda kohtumise teemaks oli käsitöö. Et klubiliikmetel oli värskelt silme ees muuseumiööl nähtud esitlus Jõhvi kihelkonna rahvariietest, oli just paras selle teemaga jätkata. Uurisime pilte erinevate kihelkondade rahvariietest ning jutustasime, millised need välja näevad. Nüüd oskame kirjeldada, millised on käised ja pikk-kuued, pastlad, pätid ja lilltikandiga sukad…

Saime ka jutustada, millised on meie enda käsitööoskused, mida oleme seni teinud ja mida teha kavatseme. Et mitte pelgalt jutuga piirduda, oli enamik osalejaid kaasa võtnud ka oma kodused käsitööd ning neid uudistades ja töövõtteid jagades möödus aeg kiiresti.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s