Lootus. Seitsmeteistkümnes kohtumine.

Seitsmeteistkümnenda kohtumise teemaks olid Eestimaa vaatamisväärsused ja turism. Arutasime, milliseid huvitavaid kohti Eestimaal oleme külastanud, mida tunneme hästi ning kuhu edaspidi minna kavatseme.

Selgus, et päris hästi tunneme oma naabreid Lääne-Virumaalt, käidud on mitte ainult Rakvere ordulossi, vaid ka Vihula, Palmse ja Sagadi mõisaid uurimas. Vaatasime ka mõned videod, kus tundsime ära Tartu Jaani kiriku ja Raekoja platsi, Tallinnas Toompea ja Kadrioru, Kuressaare lossi ja Saaremaa tuulikud.

Ega meie kodukant, Virumaa idapoolne otski vaatamisväärsustest tühi ole- Narva kindlus, Kuremäe klooster, Kukruse polaarmõis ja Purtse kindluselamu olid kõigile tuntud ja teatud. Rääkimata juba Toila-Oru pargist ning kaunist kallasrajast Valaste joa ja Saka mõisani.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s