Keelesõbrad. Kolmeteistkümnes kohtumine.

Kolmeteistkümnendal kohtumisel jätkasime kokaklubi temaatikat. Arutasime läbi, mida maitsvat nädala jooksul sõime ning seejärel jutustasime toidukaartide abiga kalatoitudest. Kui kaua tuleb keeta kaheksajalga, kui kaua krabi? Selgus, et lisaks toidukaartidele oli klubilistel üksteisele ka oma kogemustest üsna eksootiliste mereandide kohta näpunäiteid jagada.

Edasi tutvusime lauakatmise temaatikaga. Saime näha, kuhu asetatakse laual prae- salati- ja dessertkahvlid, kuhu võinuga või leivataldrik.

Kohtumise lõpuks tõmbasime teemakaardid ning planeerisime kokaraamatute abiga korralikud peoprogrammid koos menüüdega. Nüüd oleme kogenud peokorraldajad ning oskame jutustada, kuidas korraldada grillipidu või vastuvõttu, kuidas aga lapse sünnipäeva või lihtsat õhtusööki sõpradega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s