Keelesõbrad. Teine õppekäik.

Teine õppekäik viis Keelesõbrad teatrisse. Jõhvi Kontserdimaja kammersaalis oli külas Polygon Teatri ja Vana Baskini teatri ühisprojekt, Mika Myllyaho nukravõitu naer-läbi-pisarate-draama “Garaaž” Tõnu Oja ja Andrus Eelmäe esituses.

Etendus kõneles kahest pensionieale lähenevast mehest, kes uute aegade saabudes muutustele jalgu hakkavad jääma ning peavad nuputama uusi võimalusi eluga toimetulekuks.

Lugu kõnetas igaüht omamoodi. Kas ka meie ühiskond on omadega sealmaal, et viisakasse seltskonda kuuluda soovides peaks tänaval Maxima koti ära peitma? Kas kihistumine on küll soomlaste, kuid mitte meie probleem ja kas meie põlvkonnas võis kellelgi olla probleem, et kinoraha tuli isa taskust salaja näpata, hiljem aga nahatäiega riskida? Kõigi murede kõrval jääb siiski lootus, et alati leiame sõpru, kes raskel hetkel ühel või teisel moel appi tulevad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s