Õnnelaupäev. Kuues kohtumine.

Kuuendal kohtumisel oli teemaks eesti keele hääldamine. Tegime hääldamisharjutusi kaunite eesti laulutekstide abiga ning loodan, et klubilised värskelt õpitud teadmisi- oskusi kodus laulude kaasaümisemisega edasi lihvivad. Tuulevaiksel ööl udukell vaid lööb… isegi kui väljas ei ole enam veebruar täna.

Kohtumise teisel poolel tegime väikse tagasivaate oma töö tulemuslikkusele ja seadsime uusi sihte. Seejärel alustasime tööd draamanäitleja karjääri suunas, abiks rida eesti kirjanduse tüvitekste. Nüüd teab iga klubiliige kindlasti, mis toimus Juhan Liivi päevil Peipsi peal ja kuidas käitub hätta sattunu siis, kui jalad põhjas… Tüdrukutelugu “Kadri. Kasuema” jäi mitme klubiliikme hinge kripeldama ja raamat läheb, kui õigesti aru sain, mitme klubiliikme lugemislauale. Draamakunst nõuab aga süvenemist ja osa etendusi otsustati ühiselt üle viia järgmisele kohtumisele. Ootame huviga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s