Keelesõbrad. Kaheksas kohtumine.

Kaheksandal kohtumisel tegime tagasivaate oma senisele ühisele õpiteekonnale ja arutlesime, mis on meie keele- ja kultuuriõppes läinud edukalt ning kuhu kavatseme edaspidi sihte seada. Selgus, et ülekaalukateks lemmikuteks on kultuuriteemad- filmid, tekstid, kodulugu- mis on eesti vaimuilma palju lähedasemaks teinud.

Edasi liikusime ajakirjanduse värskemate teemade juurde ning jutustasime, mida meeldivat ja mida häirivat värskest ajalehenumbrist leidsime. Klubirahvast kõnetanud artiklid varieerusid modellindusest ja rahvusvahelistest suhetest kohaliku poliitika korruptsioonilugude ja skandaalideni.

Rühmaväitluse teemaks hääletati aga üüriturg. Kas korteri üürileandjad peaksid elamispinna ka kaasaegselt sisustama või aitab sellest, et üüripinnale vanaema majapidamisest üle jäänud mööblitükid kokku vedada?

Leiti nii poolt- kui vastuargumente ja loodetavasti suudavad klubiliikmed tulevikus enda huvisid igat sorti lepingute sõlmimisel edukalt kaitsta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s