R.O.T.T.Rattas: viies õppekäik

 

  1. märts

Käisime Tartus, ERM-is ehk Eesti Rahva Muuseumis. Mõni esimest, mõni teist, mõni aga koguni kolmandat või neljandat korda. Aga alati on seal midagi uut ja huvitavat. Seda enam, et meid ootab seal alati ees omakandi inimene – Kukruse emand. Tema juba sealt ära ei jookse ja on alati külalislahke. 😊

Tagurpidi maja pakkus omaette elamuse – kui tihti ikka saab tavainimene siis ennast suusalendurina tunda?! Ja nagu giid ütles: kõigel ei peagi alati olema teaduslikku põhjendust, mõnikord võib midagi teha ka lihtsalt seepärast, et see on lahe.

R.O.T.T. Rattas tänab õppereisi korraldajaid!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s