Päikeseklubi: viieteiskümnes kohtumine

20. märtsi kohtumise pühendasime eesti kunstile. Peab tunnistama, et klubirahvale oli teema võõras seni kui jutt läks Amandus Adamsonile. Teada tuntud Rusakat teavad kõik eestimaalased. Adamsoni elust ja loomingust vaatasime ka videofilmi. Jõhvi poisist Seküla Simsoni looming oli aga klubirahvale täielik üllatus. Kohtumise teise poole pühendasime keeleõppe praktikalistele nippidele. Uurisime ka keelte omavahelist mõjutamist. Siit küsimus suurele ringile – kas saate aru, millest on jutt Puru haigla töötajate vahel: Нам сегодня дали палку!  Või – Сегодня у всех палавик!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s