Jõhvikad: kahekümne teine kohtumine

20. märtsi kohtumisel meenutasime kalendri olulisi tähtpäevi. Rahvakalendri järgi oli vanasti elatud ning vajalikke põhitoiminguid peetud. Eesti rahvafolklooriga tutvusime põgusalt lehitsedes Mall Hiiemäe kogumikku  „Virumaa vanad vaimujutud“ ja raamatut „Virumaa kalendripärimus“, milles tutvustatakse Eesti rahvausu tegelasi : metshaldjaid ja vetevaime, kodukäijaid, libahunte ja kratte nii , nagu neid teati ja tunti Virumaal.  Käes on ju kevadine pööripäev ja täiskuu valguses sünnib uus energia!

Huviga tutvusime kaasaegse reklaami videoklippidega, mis propageerivad erinevate elualade vajalikkust ja asendamatust nagu gaasi kasutamise teenust, ravimite ostmist, hügieeni pidamist. Arutlesime, kuidas ja millega tahtsid videote tegijad tähelepanu haarata, kas need parimateks tunnistatud reklaamilood mõjutasid vaatajate tundeid. Vaatasime 2017. ja 2018. aasta parimaid pressifotosid ning vahetasime mõtteid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s