Päikeseklubi: neljateiskümnes kohtumine

13. märtsil toimus Päikeseklubi kõige maitsvam kokkusaamine, teemaks oli kokkamine, eesti rahvustoidud ja sõnavara täiendamine kaasaegsete toiduainetega seotud terminitega. Esmalt arutasime klubiliikmete koduköögi lemmikuid, siis tuletasime meelde erinevaid rahvuslike tähtpäevi ja nende tähtpäevadega seotud rahvustoite. Videoosa kokkusaamisest andis teavet jõulu-ja verivorsti valmistamisest. Vaatasime ka mõne põneva magustoidu valmistamise videosalvestusi. Salatikaartide abil saime teada toiduainete kaasaegseid nimetusi. Kohtumise teises osas Ülla näitas oma retseptivihikuid. Oleme ikka parajad gurmaanid! Head isu!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s