Õnnelaupäev. Teine kohtumine.

Teine kohtumine Õnnelaupäeva klubiga oli pühendatud ajakirjandusele. Kehastusime meediaekspertideks ja andsime rühmatöödena ülevaate sellest, mis värsketes ajalehtedes kirjas. Valikus olid nii päeva- kui ka nädalalehed. Kuigi lehtede mahukaimad teemad kippusid olema äsjamöödunud valimiste ülevaated ja analüüsid, pakkusid klubirahvale huvi pigem elulisemad lood.

Arutlesime terviseküsimuste üle: kuidas on meie uni (või unepuudus….) seotud selliste keeruliste ainetega nagu melatoniin ja serotoniin, kuidas hoida ära kevadväsimust või mitte jääda viirushaigustesse. Jututeemade hulka jõudsid ka vaktsineerimine ja meie ühiskonna üks viimaste nädalate valupunkte- dopinguskandaal. Juttu tuli ka Eesti naiste elust Soomes- miks ja millal nad sinna on sattunud, kuidas toime tulevad, kellena töötavad.

Et mõned mõne klubiliikmega kohtusime seekord esimest korda, mängisime uuesti tutvumismänge ja kohtumise lõpul seadsime endile individuaalsed eesmärgid- miks ma eesti keelt üldse õppida soovin ning mida täpsemalt kavatsen selleks järgmistel nädalatel ette võtta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s