Pärlid: kaheteistkümnes kohtumine

… toimus 7. märtsil. Alustasime märtsikuu sünnipäevalaste õnnitlemisega meile juba tuttava lauluga “Õnne soovime sul'”. Edasi võtsime veel kord jutuks vastlapäeva kombed ja vaatasime lõike 05.03 “Terevisiooni” saatejuhi Katrin Viirpalu külaskäigust Rocca al Mare vabaõhumuuseumisse. Kõik klubi liikmed said võimaluse jutustada sellest, mida nad vastlapäeval tegid. Kerkis esile küsimus, kuidas süüa vastlakuklit nii, et nägu ei oleks vahukoorene. Päris universaalset nippi me vist välja ei mõelnudki, uurisime hoopis vastlalaulu sõnu ja kuulasime selle meeleolukat esitust. Märtsis on mitmeid tähelepanu väärivaid tähtpäevi, järgmine on juba homne naistepäev. Rääkisime naistepäeva tähistamise sünniloost, selle tähistamisest erinevatel ajastutel, isiklikest kokkupuudetest ja mälestustest. Naistepäev ja lilled käivad käsikäes, seetõttu kuulasime laulu “Lilled sinule” Voldemar Kuslapi esituses. Nimetasime lilli, mida laulus kuulsime, lisasime oma lemmikuid, vaatasime lillede pilte, et nimetused ikka paika loksuks. Kohtumise võtsime kokku Tallinna botaanikaaeda tutvustava lühifilmiga. Praegu on botaanikaaias orhideede näitus. Huvilised peavad kiirustama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s