Lootus. Neljas kohtumine.

Neljanda kohtumise teemaks oli ajakirjandus. Tassisin laiema ülevaate huvides kaasa terve kotitäie erinevaid päeva- ja nädalalehti. Et aga päevasündmused- mis muud, kui äsjamöödunud valimised- olid seekord niivõrd tulivalusate punktidena keskendunud just Ida-Viru ja eriti veel Kohtla-Järve temaatikale, jäid kaugemad teemad suurelt osalt kõrvale.

Kõige kõvemaks tõmbenumbriks jäigi seekord maakonnaleht, mis tavaliselt klubirahva esimene eelistus ei ole. Kellel oli suures koolitülis õigus ja miks? Millised on meie endi kogemused koolide ja lasteaedadega? Kes on meid siia kirdenurka ära unustanud, kes toetanud ja kuidas? Mida me ise teha oleme suutnud, mida mitte? Meie lood olid päriselust, probleemid ja lahendused samuti.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s