Avastajad: teine õppekäik

Teine õppekäik 26.10 oli Jõhvi kultuurikeskustega tutvumine. Jõhvi kontserdimajas külastame kunstniku ning raamatuillustraatori Pille Tammela näitust „Tagasi muinasjuttu III“. Pille Tammela loomingu kallimateks tegelasteks on üks varjus elav ja omaette toimetav trollirahvas. Trollid on Norra mütoloogilised tegelased. Kunstniku sõnul sai ta trollipisiku külge Norras elades. Seekordse näituse tööd on valminud suuremas osas 2018. aastal, kuid näha sai ka teoseid varasemast ajast. Hiljem peatusime pikemalt hingedepäeva kombestikul.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s