Avastajad: kahekümne neljas kohtumine

27.02 toimus klubi viimane kohtumine. Analüüsisime õppekäiku ERMi, kiitust pälvis meie giid, kes oli põhjalik ja rääkis väga huvitavalt. Enim meeldis Avastajatele püsinäitus “Uurali kaja” , lisaks saime teada Eesti ajaloo kohta tänapäevast kuni kiviajani. Külastasime ka Tagurpidi Maja, hiljem võisid soovijad teha jalutuskäigu linnas.
Kohtumise teises pooles tegime kokkuvõtteid meie rühma kohta. Saime tunnistused. Rõõmustasime ja tänasime, sest me kõik olime olnud tõesti tublid! Õpetajad Ursula Einmann ja Jelena Ohakas tänavad veelkord südamest kõiki eesti keele ja kultuuri tundmise radadel rännanud klubilisi ja on väga õnnelikud, et nende kaaslasteks olid nii targad, üksmeelsed, kohusetundlikud ja avastamishimulised inimesed.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s