HIIR: kahekümne neljas kohtumine

Viimane, hapupiimane! Täna oli meie viimane kohtumine. Oleme pool aastat koos käinud (silmast silma kokku saanud, mõtteid jaganud, kogemusi vahetanud, naernud).

Meie rühmas on palju õpetajad ja sellepärast alustasime sellest, kuidas õpetad veedavad koolivaheaega (uhh, ilma lasteta…!). Kuidas tähistasime Eesti vabariigi sünnipäeva kodus, koolis, tööl – viktoriinid, teadmiste testid, pidulikult kaetud laud, lipu heiskamine, paraad, presidendi vastuvõtt.

Koostasime igaüks oma väikese soovi Eesti vabariigile. Et kõik inimesed oleks õnnelikud! Et Eestis oleks palju oma ala spetsialiste! Et teadus ja kultuur õitseks! Et jaguks piisavalt tähelepanu inimestele, kes seda kõige vajavad! Rohkem mõelda lastele ja pensionäridele! Et me säilitaks oma maa ressursse, et neid jaguks ka järgmistele põlvkondadele! Et eakad elaks külluses! Et hambaravi eest maksaks Haigekassa! et inimene saaks olla kindel homses päevas! Õitsengut, usku, armastust ja lootust! Et mets jääks puhtaks ja meri puhtaks! Et lapsed ja noored ei sõidaks ära teistesse riikidesse ja leiaks siin oma saatuse. Et riik oleks helge kõigile, kes siin elavad! Siiras naeratus soojendab! Ja kõik peaksid minema valima, sest ainult siis on meie häält kuulda! Et meie esindajaid oleks Riigikogus poole vähem, sest nii on efektiivsem ja odavam! Rohkem naeratavaid inimesi! Põllumajandust peab arendama! Kõik maharaiutud puud tuleb uuesti tagasi istutada! Kõige tähtsam on inimene!

Saime tunnistused. Saime ka kiita kui üks ütlemata tubli rühm! Oleme sellega muide tagasihoidlikult täiesti nõus 🙂 Sõime tohutult head torti ja muud võrratut magusat ja patsutasime üksteist tunnustavalt õlale.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s