HIIR: kuues õppekäik

Oleme reisihimuline rahvas ja otse loomulikult võtsime osa messist Tourest 2019. Ei meeldinud see, et messil oli väga palju rahvast… Meeldis aga see, et peaaegu igaüks ostis messilt endale midagi! Korfu, Istanbul, Minsk, Slovakkia, Horvaatia, Gruusia, Taagepera loss, Narva… Eesti toidu hallis sõime, maitsesime, uurisime erinevaid küpsiseid, juuste, sinke, siirupeid, mahlu, veine. Laval kuulasime maakondade tutvustusi (veinimõisad, Lottemaa, Ahhaa keskus). Püüdsime ikka rääkida eesti keeles, ehkki oli ka juhuseid, kus meiega üritati vene keelele üle minna…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s