Päikeseklubi: üheksas kohtumine

  1. veebruari kohtumist alustasime sõnavara arendamise mänguga. Soovitame kateisteleleida võimalikult palju erinevaid sõnu kasutades ainult neid tähti, mis on Kohtla-Järve linna nimes. Koht… järv… tola… käre.. jne. Peale mälutreeningut meenutasime teatri külastust. Pole kerge olla teatrikriitik, seda veel siis, kui etenduse arvutuse peab tegema mitte emakeeles. Abiks tulid näited oma elust ja meedias loetud situatsioonidest. On selgelt näha, et klubi ilmutab tõelise mõttekaaslaste kokkusaamiste märke. Teatrietenduse arutelu kasvas üle eelnevalt nähtud-kuuldud näite-ja filmikunsti elamuste meenutamiseks. Kohtumise teine pool oli aga inspireeritud praegu Eestis väga kuumast teemast – abistatud enesetapp. Grupi suurem osa liikmeid töötavad meedikutena kohalikus haiglas, siit ka põhjus, miks teema läks hinge.

Снимок

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s