Jõhvikad: viieteistkümnes kohtumine

29.01 kohtumisel jätkasime juttu inimeste olulistel eluetappidel valikute tegemisest ja kogemusest. Vaatasime Eesti 2018. aasta parimat filmi “Seltsimees laps“, esmärgiks oli mõtestada paremini Eesti ajalugu ja kultuuriruumi. Filmis näidatakse lastekirjanik Leelo Tungla keerulist perioodi, mis paneb sügavalt mõtlema inimelu väärtusest. Pärast filmi jagasime emotsioone ja tundeid, arutasime perekonnavahelisi suhteid, rääkisime ema-isa osatähtsusest lapse kasvatamisel ja isiksuse kujundamisel.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s