Jõhvikad: neljateistkümnes kohtumine

22. jaanuari kohtumisel arutasime külastatud teatrietendust. Salong “Edith Piaf ja II maailmasõda” jättis sügava mõnusa mulje. Klubiliste sõnul pärast seda koju jõudes leidsid mitmed kohe internetist informatsiooni selle omapärase naise elukäigust ja loomingust. Piafi hääl on läbi aastate olnud võluvalt eriline, ainulaadne ning võrratu.

Vaatasime Eesti filmi “Vehkleja”. Kuidas inimesed toimivad rasketel aegadel mingisuguseid valikuid tehes. Missugune on õige ja misssugune on vale samm, misssugune on kerge ja raske otsus, mis on endale selge ja teistele arusaamatu jne. See film paneb mõtlema, kahtlema, filosofeerima…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s