HIIR: kahekümnes kohtumine

Kuu viimasel kohtumisel vaatame üle ajakirjandusuudised. Millest siis rääkisime? Eestlased on taas sihiks võtnud Antarktika – nimelt stardib varsti teaduslik ekspeditsioon, et tähistada Saaremaalt pärit meresõitja Bellingshauseni Antarktika mandri avastamise 200. aastapäeva. Rääkisime veel riigikeele aasta üritustest, linnuvaatlusest, käsitööõlle pruulikoja avamisest Noblessneris (Põhjala õlu), Kelly Sildaru vapustavast vigursõidust suuskadel, talvistest tulekahjudest elumajades, vargusest Tretjakovi galeriis, rahvusvahelisest käekirjapäevast. Kõige kurvem teema oli Eesti esimesest eutanaasiaturistist Janest. Mis on elu ja surma üle valimisel õige? Sellele küsimusele ei ole ühest vastust. Edasi läks jutt iseenesest veel ühele tulisele teemale, kus samuti ei ole õigeid ja valesid pooli, nimelt lesbidele ja geidele. Jutt on väga emotsionaalne ja põnev!

Suu saime magusaks imemaitsva banaanitordiga – Katjal oli sünnipäev!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s