Päikeseklubi: seitsmes kohtumine

23. jaanuari klubi kokkusaamisel arutasime eesti keele uurimiste ja arengu üle. Sissejuhatavas osas saime teada, et meil tegutseb Eesti Keele instituut. Üllatusena k’las väide, et eestikeel on kümne maailma keele seas, mida on k’ige raskem omandada. Teemat avada aitasid uued sõnad, mis on kantud õigekeelsus-sõnaraamatusse (2018). Peale selle tutvus klubirahvas väljenditega, mis keeleõppijale tunduvad imelikkuna. Tulime järeldusele, et mitme keele teadmine annab võimaluse analüüsida sõnade ja väljendite tekkimist. Keeled on omavahel pidevas seoses.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s