Avastajad: üheksateistkümnes kohtumine

23. 01 kohtumisel esimeses pooles analüüsisime toimunud õppekäiku ja jagasime muljeid. Õppekäik toimus Jõhvi Kontserdimajja, kus Edith Piafi laulud ja Üllar Saaremäe loetud katkendid Remarque’i romaanist „Triumfikaar“ viisid Avastajad ja Jõhvikad Eestimaa asemel vahelduse mõttes hoopis teise maailmasõja aegsesse Pariisi. Laval oli tükike Pariisist, meeleolu lõi heli- ja valguskujundus. Lauljatar Rebbeca Kontus esitas akordioni, klaveri ja kontrabassi saatel Piafi tuntumaid laule, sealhulgas „L’accordeoniste“ ning „Non! Je ne regrette rien“. Kontsert meeldis klubilistele väga. Nii nagu Piafi päästis elus alati muusika, nii on hea muusika vajalik igale inimesele, arvasid Avastajad. Kohtumise teises pooles tegelesime edasi Eestimaaga, täpsemalt geograafia, siseturismi ja vaatamisväärsustega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s