HIIR: üheksateistkümnes kohtumine

Moeteema on üks ütlemata naiselik teema! Rääkisime moest ja stiilist. “Trendid tulevad ja lähevad, aga stiil jääb…” Vaatasime tuntud Eesti inimeste fotosid ja püüdsime kirjeldada nende stiili. Siis võrdlesime oma arvamust moekunstnik Karolin Kuusiku tähelepanekutega ja üritasime neid samu sõnu kasutada ka oma stiili iseloomustamiseks.

Õhtu parim nali tuli Jelenalt: Igal naisel on kodus must kleit, mis talle on väike!

Glamuursema poolega kaasneb ka tumedam pool… Kiirmoe esemed tulevad suures enamuses Hiinast, Indiast ja Bangladeshist… Rasked töötingimused, lapstööjõud, minimaalne palk… Vaatasime filmijuppi, kus rääkis moekunstnik Reet Aus. Kuhu lähevad kõik need rõivad, mis meil poes ripuvad ja ostmata jäävad?

Vaatasime targast tekstist järele, mis on moes (beež, ühe sangaga kotid, käsitöö, neoon ja pastelsed toonid, töömehe stiil, ülikonnad, nahk, loomamustrid) ja mis on juba moest väljas (volangid, ülesuuruses jakid, ühe brändi kandmine, paljad õlad, ülepõlvesaapad, spordiriietus). Kohe mõtlesime ka oma ja oma laste garderoobi peale (loomulikult naljaga pooleks…).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s