R.O.T.T. Rattas: esimene õppekäik

 

Klubi R.O.T.T Rattas esimene õppekäik (11.01.2019) oli pühendatud alanud Eesti Keele Aastale. Otsustasime tutvuda Jõhvi keskraamatukogu tööga. Esmalt rääkis raamatukogu direktor Ingrid Spitz raamatukogu hoone ajaloost – kunagi asus siin kinohoone. Seda on tunda ka praegu, saalid asuvad eri kõrgustel, lugemissaal oli kunagi kinomaja ootesaal. Kinosaali ehitati laed-põrandad vahele, nii sai raamatukogu endale teise korruse. Praegu asub esimeselkorrusel lugemissaal ja abonement, teisel korrusel asub lasteosakond. Huvitav oli kuulata, kuidas raamatukogu tellib uusi raamatuid, ajalehti ja ajakirju. Seda kõike eesti ja vene keeles, viimasel ajal ka inglise keeles. Mõnele raamatule tekkivad lugejate järjekorrad, on juhuseid kui eriti populaarse raamatu ootel on kuni 30 inimest. Saime teada ka raamatukogu internetiteenustest ning uudistasime ürituste kava. Lõpetasime õppekäigu väikese ülesandega – iga osaleja pidi sõnastama oma tänu kenadele võõrustajatele.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s