Päikeseklubi: kuues kohtumine

Päikeseklubi liikmete kohtumine 16. jaanuaril oli eriti lõbus – rääkisime huumorist. Tegelikult keeleoskuse üheks osaks on naljanditest arusaamine, sõnastuste õige tõlgendamine. Alustasime kohtumist suulise vestlusringiga, kus tuletasime meelde humoorikaid situatsioone elust. Seiklusi on meiega juhtunud reisidel, SPA puhkusel, töövestlustel ja tudengiajal. Lugemist-tõlkimist-tõlgendamist harjutasime teada-tuntud “eestlaste vs lätlaste” anekdootidega. Kohtumise teises osas vaatasime komöödiafilmi “Siin me oleme”, millele järgnes arutelu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s