HIIR: seitsmeteistkümnes kohtumine

Meenutasime oma eelmise aasta õnnestumisi. Mis lõppenud aastal mind puudutas, mis mind liigutas, mida ma kogesin, mida ma tajusin, millest ma unistasin, mis mind karastas, mis mind üllatas, mis mind ehmatas, mis mind kurvastas, mille ma lõpetasin, mis pani mind mõtlema, mis mind hämmastas, mida ma kogesin, mis mind innustas, milles ma kahtlesin, mida ma proovisin.

Uuest aastast rääkides andsime endale 3 lubadust: endale, perele, töökollektiivile. Ühesõnaga – meist saavad veel paremad inimesed, kui me olime aastal 2018.

Tänane teema oli seotud loomadega. Missugused stereotüübid meelde tulevad, kui mõtleme näiteks karust, jänesest, siilist? Meenutasime kuulsaid Eesti inimesi, kelle perekonnanimi on looma nimi (Ilves, Jänes, Nugis, Kõuts, Kass jt). Missugust looma ma ise endale meenutan? Lugesime loomaanekdoote ja kuulsime Aleksei Turovski lugusid loomadest.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s