Päikeseklubi: neljas kohtumine

Jõulueelne (19.12) kohtumine Päikeseklubis oli esmalt jätkuks eelmisele muusikateemalisele vestlusele. Kohtumise esimeses pooles rääkisime veel laulupeost, täpsemalt öölaulupeost ja punklaulupeost, ning erinevatest kontsertidest, mis nüüd rohkem tuntud tuuride nime all. Klubilised rääkisid oma muljeid laulupidudest ja oma kõige meeldejäävamast kontserdist. Laulsime isamaalise laulu ja kuulasime eesti populaarseid jõululaule.

Kohtumise teises pooles tegelesime 3D lumehelveste meisterdamisega.  Vestluses jõudsime tõdemuseni – kui päris lund veel pole, siis saab elamist ja olemist talvisemaks muuta kaunistustega. Soovitame lugeda lisainfot ja vaadata õpetliku videot: https://www.ohtuleht.ee/840366/tee-proovi-meisterda-3d-lumehelbeid

Kena jõuluaega!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s