Tublid: üheteistkümnes kohtumine

Kohtumise teemaks olid jõulukombed ja jõulud. Uurisime, kuidas klubilased peavad jõule, kas nad peavad eesti või vene jõule või hoopis mõlemaid. Kuulasime ja laulsime jõululaule. Paljundatud oli laul “Püha öö”, “Tiliseb-tiliseb aisakell”, laulsime neid mõlemaid.

Jagasime tekste, kuidas peetakse jõule erinevates maades ning jutustas seda klubilistele. Samuti tutvusime tekstidega Eesti rahvustoitudest ja Tahma-Toomast, keda me peagi Vabaõhumuuseumis näeme. Jõulutoidud said kõigile tuttavaks. Mõnele klubilisele oli mulgipuder seni tundmatu toit.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s