Jõhvikad: kümnes kohtumine

11. detsembri kohtumisel ajasime juttu toitumisest.  Alustasime vanasõnade osade ühendamisest ning arutasime nende aktuaalsust ka tänapäeval.

Naistele jääb aastaid  oluliseks küsimuseks, kuidas peret toita ja  mitte juurde kaalus võtta. Eesti rahvusköögis on rikkalikult esitatud vedelsupid ja kastmed, juurvilja- ja kalaroad, pudrud, magustoidud ja joogid. Mõnuga loetlesime neid ja lugesime väikest Eesti toidu leksikoni.  Vaatasime filmi, mis jutustas tervislikust kvaliteetsest toitlustamisest ning meenutasime oma lapsepõlve ja nooruse maitse eelistusi.

Ees on jõulud ning seapraad, mulgikapsad, verivorst, sült, marineeritud kõrvits, pohlamoos, piparkoogid ja hea õlu peaksid kindlasti iga eestimaalase laual olema.

Üks kommentaar “Jõhvikad: kümnes kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s