HIIR: neljas õppekäik

Külastasime lauluväljakul peetavat käsitöömessi. See on iga-aastane traditsioon, kus paljud klubilised on käinud juba ka varem. Hea võimalus muuseas ka jõulukingitusi osta ja ka muidu inspiratsiooni saada. Tööülesandena pidi igaüks otsima uusi eestikeelseid sõnu esemete hulgast, mida messil müüdi, näiteks säärised, kaelus, põlvesoojendaja, küünlakustutaja jne. Samuti pidi otsima omadussõnu materjalide ja esemete omaduste kohta, näiteks vaskne, veniv, villasegune jne. Messil saime degusteerida erinevaid maiustusi, sinke, juuste ja kooke. Hea, et müüjad olid väga suhtlemisvalmis, nii saime palju küsida ja vestelda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s