Avastajad: neljateistkümnes kohtumine

5.12 oli klubis väga-väga tore külaline, keda võiks kiitma jäädagi. Nimelt tuli Avastajatele külla moosekant( nagu ta ennast ise uhkusega nimetab!) Raul Räitsak Kohtla-Nõmmelt. Kohtumine möödus väga ruttu, sest Raul suutis oma muusika ja vahvate lugudega klubilisi jäägitult haarata. Saime temast teada kui spordimehest, pereisast, kultuuriga tegelevast inimesest. Tema repertuaaris on üle tuhande loo, nii et esinemisel ei jää Raul kunagi hätta.

Vaatasime videot perekond Räitsakutest, kes aitasid Tanja Mihhailoval viia oma kodukant Kohtla-Järve laulupealinna tiitlile lähemale. Eestlaste hulgas väga populaarse ja vaadatud “Laulupealinna” saate formaat nägi ette, et Tanja Mihhailoval tuli leida oma kodukandist musikaalne perekond, kellega telepurgis armastuslauluga üles astuda. Selleks perekonnaks saidki Räitsakud – pereisa Raul, tütar Karoliina ja poeg Kaspar.

Pärast videot küsisid klubilised küsimusi ja lasime muusikal kõlada. Laulsime ka ise. Üksmeelne otsus oli, et hingele tehti sellel õhtul küll pikk pai. Meie südamedki ärkasid üles, nagu rahvalikus koraalis “Mu süda, ärka üles” öeldakse.

Raul ei olnud selle esituse üle küll uhke, aga täiesti asjata. Avastajad kuulasid ja meile küll meeldis. Täname Marianat, kes imelist võimalust Raul Räitsakuga kohtuda pakkus!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s