R.O.T.T. Rattas esimene kohtumine

28.novembril toimus Jõhvi 3. eesti keele ja kultuuri tundmise klubi esimene kohtumine. Pärast pikka arutelu sai klubi nimeks R.O.T.T. Rattas, kus  R tähendab rõõmsad, O – osavad, T – tublid ja T – tõhusad (või tohtrid, sest meie seas on palju meedikuid); Rattas tähendab aga seda, et meil kõigil on kogu aeg kiire.

Peale nime väljamõtlemise ja soovide arutamist, mida kõike me klubis teha võiks ja tahaks, mõtlesime me ka sellele, kus me võiksime oma eesti keele õppimises ja oskamises viie aasta pärast olla. Selle kõik jäädvustasime meie eduloost rääkiva ajakirja esikaanena. Eks näis, kas soovid täituvad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s