HIIR: kolmeteistkümnes kohtumine

Kuu lõpp, teemaks ajakirjandus. Lähenesime teemale seekord veidi teise nurga alt ja rääkisime ajakirjaniku elukutsest. Enne oma mõtete avaldamist lugesime teksti “Ajakirjaniku argipäev”. Lisaks ajakirjaniku ametile rääkisime ka toimetajast, keelekorraktorist, fotograafidest, kujundajatest – neid ameteid on palju, kes iga päev oma tähtsat tööd teevad, et hommikuks oleks meie jaoks valmis värske leht.

Püüdsime etteantud fotode põhjal ära arvata, mis päevakajalise uudisega on tegu. Nagu ikka, oli meeldivaid ja häirivaid uudiseid. Hea uudis on see, et Tallinna loomaaia jääkaru Nord sai juba 17-aastaseks!

Kirjutasime huvipakkuvale artiklile anonüümse, kuid samal ajal viisaka kommentaari. Tuli välja, et tavaelus me keegi ise ei kommenteeri, küll aga loeme mõnikord küll. Vaatasime “Pealtnägija” klippi varastatud kunstiteoste avastamisest, samuti Tujurikkuja klippi anonüümsetest netikommentaatoritest.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s