Tublid: teine õppekäik

Oli huvitav kiigata Estonia lavatagustesse ruumidesse enne Puccini ooperit ” Tütarlaps kuldsest läänest”. Nägime kuidas lavamehed panid üles dekoratsioone, rekvisiitorid tassisid kohale vajalikke asju , inspitsient kontrollis tegevust ning saabunud olid ka osatäitjad, kes harjutasid rolle ja piinlesid grimeerijate käes.

Meie giid, kirjandusala juhataja jõudis tutvustada ka Estonia teatri ehitamise ajalugu ja selle tähtsust Eesti riigi rajamisel.Nägime fotosid märtsipommitamisest ja sel õhtul etendunud  balletist ” Kratt”. Suur oli giidi üllatus, kui ta küsimusele, kas me teame , kes on kratt, sai ühise kiire vastuse: Jaa! Olime seda just eelmisel kohtumisel lähemalt tundma õppinud. Koridori seintelt vaatasid meile vastu tuntud ja armastatud artistide fotod, aga mõned jooksid meist isegi kiirustades mööda.

Kindlasti pakub see õppekäik palju ainet edaspidisteks vestlusteks !

Helgi

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s