Jõhvikad: kuues kohtumine

14. novembril rääkisime alustuseks, mida keegi on teinud nädala jooksul. Põnevaks ja kasulikuks sai jutt käigust Berliini;  koolitusest, kus õpetati paremat ja vasakut  ajupoolkera koostööd tegema. Samal koolitusel tutvustati  memotehnikat ja seda, kuidas piltide joonistamise abil saab keerulisi tekste meelde jätta.  Jõhvikad proovisid need tehnikad läbi ja  kinnitavad, et need toimivad küll!

Õpetaja Ursula rääkis nädalavahetusest kaunil Võrumaal.

Meie suhtleme, vestleme, jagame uudiseid ja muljeid, hoolitsedes eesti keele kõnelemisoskuse parandamise eest. Eesti keel on niisama kerge või raske kui mis tahes maailma keel. Igas keeles on midagi lihtsat ja midagi keerulist. Üks on aga kõigil lihtne: keeli tuleb õppida. Selleks kasutame erinevaid võimalusi, kirjalikke ja suuliseid allikaid. Huviga tegelesime lugemisega.  Tekstiks oli ” Vanemuise laul”.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s