Tublid: teine kohtumine

Teine kohtumine algas taas nimede meenutamisega. Moodustasime tähestiku järgi ringi ja seejärel rääkis igaüks, mida nädalavahetusel sai tehtud. Selgus, et meil on palju kultuurihuvilisi klubiliikmeid. Oldi teadlikud Raimond Valgre mälestustahvli avamisest, laululava remondist, ka seda, et eelmisel päeval oli Raimond Valgre sünnipäev.

Teema kohaselt võtsimegi Valgre laulu ette,  kus kuulates pidi leidma puuduva sõna. Kuulamise järel laulsime ühiselt Valgre laule. Selgus, et ka Georg Ots oli laulnud R. Valgre laule ja tema Saaremaa valsi kaudu said nii Saaremaa kui Valgre tuntuks Soomes.

Lugesime R. Valgre kirju ja nende kirjade alusel tutvusime tema elulooga. Igaüks sai ühe kirja, kus olid Valgre enda illustratsioonid ja luges selle läbi ning pidi seda tutvustama teistele. Peale kohvipausi kuulasime taas Valgre laulu “Muinaslugu muusikas”, põhimõte oli sama – leida puuduv sõna. Jätkasime ka Valgre kirjade lugemisega. Kodutööks said klubilised veebiaadressi, kust said tutvuda Valgre eluga filmi “Need vanad armastuskirjad” abil. Huvilistele said jagatud ka lehed Valgre elulooga ja järgmine kord jätkame Georg Otsaga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s