HIIR: teine õppekäik

Sel kenal kuldsel sügisesel laupäeval 13. oktoobril külastasime Tammsaare majamuuseumi. Osa meist oli seal juba varem käinud, kuid seekordne käik oli igal juhul erinev, sest saime uurida kirjaniku kunagist elukohta töölehtede abil. Olime nagu detektiivid, et vastata Tammsaare elu ja loomingut puudutavatele küsimustele. Uurisime stende, vaatasime videoid, lugesime käsikirju (kui ilus käekiri!) ja imetlesime ajaloolist väärikat mööblit ja käsitööesemeid. Tore oli näha koostööd vastuste otsimisel.

Vaatasime ka allkorruse saalis näitust Tammsaare teostest inspireeritud graafikast. Tegemist oli uue põlvkonna kunstniku ettekujutusega Andresest ja Pearust, Krõõdast ja Marist, põlluharimisest ja inimestevahelistest suhetest.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s