Avastajad: kuues kohtumine

10.10 kohtumisel jätkasime teemaga „Ajakirjanduse kuuülevaade”. Rääkisime, kust me tavaliselt eestikeelset infot hangime.  Samuti kõnelesime sellest, mis oli  igaühe jaoks eelmisel nädalal olnud põnevat: Banksy maali  hävitamine Sotheby oksjonil, intervjuu Marina Kaljurannaga, 21 saunaga spaakeskus Mustamäel, õpetajate päev  Teemasid oli tõesti seinast seina. Tegime rühmatööd.

Tutvusime kohalike lehtede ja populaarsete ajakirjadega.  Kuidas me ajalehti loeme? Sirvime, lehitseme, leiame huvipakkuva artikli, valime südamelähedase teksti ja loeme. Lugemisega paraneb meie kirjaoskus. Laieneb maailmavaade ja silmaring. Igaüks sai lapata eestikeelseid väljaandeid ja koju kaasa ühe ajakirja ülesandega.

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s