Hiir: esimene õppekäik 20.09

Käisime Kadriorus valgusfestivalil. Oli suurepärane ilm ja palju rahvast. Vaatasime Luigetiigil esitatavat show’d, kus klassikaline muusika oli sünkroonis spetsiaalsete purskkaevudega. Oli väga emotsionaalne ja proovisime seda pärast etenduse lõppu väljendada ka sõnades. Jalutasime pargis ja tutvusime erinevate valgusinstallatsioonidega. Enne päris pimeda tulekut käisime läbi pargi sümbolid (päikesekell, roosiaed, lossid, Kreutzwaldi kuju). Kuulasime Tanel Padari kontserti, kus tuttavatele sõnadele laulsime jõudumööda ka kaasa.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s