Avastajad: kolmas kohtumine

19.09 kohtumisel saime teada, et eestlased ei tahagi ainult tööd rügada, vaid neile ikka meeldib puhata ja mängida ka. Meeldib laulda ja tantsida. Nii tegime ka meie, kuulasime ning vaatasime vanu rahvalaule, neid tutvustas ansambel Trad.Attac!. Võtsime õpetaja Ursula eestvõttel ka ise laulu üles –  Curly Stringsi “Kauges külas” tuli meil väga hästi välja!

Sellest oli meile aga vähe, õpetaja Jelena ettevõtmisel tegime mitu tantsu, kõige lõbusam neist oli ” Kägara”.  Õhtu lõpetasime laulumänguga “Kaks sammu sissepoole”.  Väsinud ja hingeldavate, kuid õnnelikena asusime kodu poole.

 

4 kommentaari “Avastajad: kolmas kohtumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s