Kellukesed: kahekümne teine kohtumine

Kohtumise teemaks oli “Kokaklubi retseptiraamat”. Et olid palavad ilmad, siis oli kõikide küsimus, kuidas toitude-jookidega end jahutada. Nii hakkasimegi kohe nõuandeid ja retsepte jagama. Kuulsime palju rahvustoitude retseptidest ja toitude valmistamisest. Panime kokku ühise külmade ja tavaliste suppide menüü.

Jõudsime magustoitudeni ja Eesti rahvustoidu kamani. Kohvipausi ajal oli meil praktilist tegevust. Tegime ja jõime kamajooki, tegime ka magustoitu kamast. Kõigile maitses nii väga, et nad lubasid oma perele nädalavahetusel seda teha.

Kuna retseptide jagamisel tuli välja palju korduvaid grammatilisi vigu, siis kordasime lihtmineviku ja umbisikulise tegusõna vormide moodustamist. Nüüd sai iga õppija tutvustada teise retsepte, kasutades õigeid grammatilisi konstruktsioone.

Andsime soovitusi Tallinnas toimuva Euroopa koorifestivali külastamiseks. Jagasime oma kontserdimuljeid viimastest külastatud kontsertidest. Soovitasime külastada ka Eesti Panga muuseumi. Otsustasime kõikide soovil teha kolmapäeval ühise lisaõppekäigu sinna.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s