Kellukesed: kahekümnes kohtumine

Eelneva tunni kokkuleppe kohaselt pidi igaüks oma lemmikkunstniku töödest rääkima. Seda tegid klubi liikmed meeleldi. Räägiti Šiskinist, Aivazovzkist ja Doržejevist (ühe klubilise nimekaim) ning Tretjakovi galeriist ja Ermitaažist.

Jätkasime Viiralti teemaga, mille käigus vaatasime Rein Raamatu filmi, mis oli tehtud Viiralti teoste põhjal. Pärast arutlesime filmi üle ja rääkisime sellest, kuidas see seostub tänapäevaga ning vaatasime Postimehest kunstiuudiseid “Eesti kultuuri edu Londonis”, kuhu Katja Novitskova näitus läheb.

Kuna kõik olid nädalavahetusel aias tööl olnud, siis läks meie tänane teema “Looduse varasalvest”, juba kohvipausi ajal sujuvalt käima. Loodusteema jätkus ka klassiruumis, kus ajurünnaku käigus tuletasime meelde Eestis elavate loomade, lindude ja kalade nimetusi. Loomade nimetuste juurde tuli otsida omadussõna, mis viis meid kirjanduslike võrdlusteni. Lõpuks laulsime laule Eesti rahvamuusikast, mis rääkisid loomadest ja lindudest. Mängisime Eesti rahvalikke mänge ja lugesime rahvalikke jutte loomadest. See kõik meeldis klubi liikmetele, emotsioon oli positiivne.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s